Velkommen til brukerene våre som søker BPA

Her er stillingsannonser du kan søke på. Vi anbefaler deg også å skrive en åpen søknad, da ikke alle stillinger blir utlyst. Det kan du gjøre ved å klikke her.

Stillingsannonser

Trondheim

Assistent med glimt i øyet: Nattugle søker nattugle til aktiv nattevaktstilling!

Jeg er en aktiv og sosial kvinne på 35 år som søker armer og bein i hverdagen. Jeg sitter i rullestol, og trenger deg for å kunne leve slik som jeg ønsker, enten det er på konsert, café, ved kjøkkenbenken eller i dusjen. Forkunnskaper er ikke nødvendig, da jeg gir deg full opplæring.

Jeg har en assistent som skal ut i permisjon, og søker derfor nettopp deg til å fylle rollen som superassistent for en periode. Stillingen er en ren aktiv nattstilling på ca. 75% – denne kan deles mellom to assistenter om ønskelig.

Det viktigste for meg er at kjemien mellom oss stemmer, at du liker og har erfaring med hund, er serviceinnstilt, ansvarsbevisst, selvstendig, pålitelig og fleksibel.

Du må ha gode norskkunnskaper fordi kommunikasjon er ekstremt viktig i denne jobben, og du bør ha førerkort klasse B siden jeg har en bil jeg bruker for å komme meg rundt.

Benytt skjemaet under for å kontakte arbeidsgiveren direkte

Søknad som assistent