Brukerstyrt Personlig Assistent

Det å jobbe med mennesker som trenger hjelp til daglige gjøremål er en takknemlig jobb. Du vil fort komme i god kontakt med brukeren. Alle brukere har sine individuelle behov.

Arbeidsoppgavene til en brukerstyrt personlig assistent er knyttet opp til alle sider av en brukers hverdag, i og utenfor hjemmet.

Brukerne er i alle aldere, former og fasonger. Noen går i barnehage, noen går på skole, noen jobber, noen er hjemmeværende. Ja, det er mange forskjellige mennesker som trenger assistenter.

Arbeidsoppgavene er mange og veldig forskjellige. Noen oppgaver kan være assistanse til å lage mat, handle, skrive, rydde, kino, teater, personlige gjøremål, kontorarbeidet, reise, sosiale sammenkomster, møter, osv.

Det å være en personlig assistent er i langt større grad et serviceyrke en et omsorgsyrke, kanskje en riktig betegnelse er serviceomsorger 🙂

Alle assistenter får full opplæring i oppgavene som skal gjøres. I dette yrket kan en arbeidsdag bestå av 2 timer, men den kan også bestå av 3, 4, 5, 6, 7 og 8 timer. Det betyr at for deg som assistent er det mulig å finne brukere som har behov for akkurat den tiden du har muligheten til å jobbe.

Send oss en åpen søknad eller søk på en av bruker annonsene våre, så vil du bli kontaktet når vi har en potensiell bruker som trenge deg.

Send åpen søknad ved å klikke her